Hotstone massage

Een aangename en doeltreffende aanvulling op een bestaande massage.

Massage Hotstone Utrecht

Bent u op zoek naar een masseur die luistert naar uw wensen en woont u in de omgeving van Utrecht? Cosmo Beautycenter Lavendula is gevestigd in het centrum van Utrecht en hét toonaangevende instituut op het gebied van massages. U vindt Cosmo Beautycenter Lavendula op een winkelcentrum in het hartje van Utrecht. Laat u lekker masseren met een Hotstone massage. Wij zorgen dat uw spanningen verlichten en dat u weer energie krijgt waarna u geheel ontspannen en uitgerust kunt winkelen!

Massage

Een goede massage zorgt dat u volledig ontspannen op de massagetafel ligt. De massage kan zeer rustig en licht uitgevoerd worden,maar kan ook intensief aangepakt worden door middel van drukpunten en stevige klassieke grepen. U voelt zich na een massage bij Cosmo Beautycenter Lavendula als herboren!

Massage hotstone Utrecht

De indianen deden het al. Zij legden de lavastenen in de zon ingegraven in een bedje met zand. Hierdoor bleef de warmte lang behouden.Met de warme stenen werden pijnlijke plekken gemasseerd of op de huid gelegd.
Hotstone massage is weldadig door de warmte en kan naar wens rustig of juist stevig mee gemasseerd worden. De lavastenen hebben een temperatuur van ongeveer 50 graden. Deze massage (hotstone) is voor iedereen geschikt en zeker voor mensen met reumatische klachten.

Voordelen massage hotstone Utrecht Cosmo Beautycenter Lavendula

Wij kunnen u adviseren waar nodig en hebben altijd de kennis paraat die u behoeft.
Twijfelt u welke massage voor u geschikt is, vertel ons dit en we bespreken samen welke massage we bij u gaan uitvoeren en wat u liever wel of niet heeft.

 

Massage-Hotstone-Utrecht
Contact

Bent u benieuwd wat Cosmo Beautycenter Lavendula voor u kan betekenen? Dan kunt u via onderstaand contactformulier simpel en snel contact met ons opnemen. Wij nemen uw vraag in behandeling en komen zo snel mogelijk bij u terug.