Beautysalon Utrecht

Beautysalon Utrecht

Bent u op zoek naar een Beautysalon Utrecht en wilt u graag bij een leuke en gezellige salon geholpen worden, dan bent u van harte welkom bij Cosmo Beautycenter Lavendula.
Wij bieden diverse behandelingen aan en luisteren vooraf goed wat uw wensen en eisen zijn. Zo kunnen we u de juiste behandeling geven en gaat u weer stralend de deur uit. In onze Beautysalon Utrecht heerst een informele sfeer en onze specialistes weten wat ze doen. Tijdens de behandeling vertellen ze ook waar ze mee bezig zijn zodat u weet wat er met uw lichaam gebeurd.

Beautysalon Utrecht e.o.

Cosmo Beautycenter Lavendula  is een allround salon waar u voor verschillende behandelingen terecht kunt. Onze beautysalon is gevestigd in Utrecht waar leuke en spontane specialistes werken die u graag adviseren bij de juiste behandeling.

Beautysalon Cosmo Beautycenter Lavendula Utrecht

Wij houden ons continu bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering en uiterlijke verzorging. Hierdoor zijn wij snel op de hoogte van de nieuwste trends en mogelijke behandelingen. In onze schoonheidssalon staat het bieden van een hoogstaande kwaliteit hoog in het vaandel. Zo werken wij uitsluitend met kwaliteitsproducten zoals  Osaine (Seastem) en Thalion. Of u nu komt voor een gezichtsbehandeling, spray tan of afslankkuur, u bent van harte welkom bij  Beautysalon Cosmo Beautycenter Lavendula Utrecht.

De voordelen van Cosmo Beautycenter Lavendula
•    Gespecialiseerd in huidverbeteringen en uiterlijke verzorging;
•    Persoonlijke aandacht en rust voor onze klanten;
•    Deskundigheid van ons personeel;
•    Ruim opgezette salon met meerdere behandelkamers;
•    Makkelijk bereikbaar met de het openbaar vervoer.

Online afspraak maken

Bent u benieuwd wat Cosmo Beautycenter Lavendula voor u kan betekenen? Vul dan snel en eenvoudig onderstaand contactformulier in. Wij nemen uw reactie direct in ontvangst en komen zo snel mogelijk bij u terug.